Familjeliv

Syskonkärlek och lite shopping

Hej alla söta! Det blir lite si och så med bloggandet i dessa dagar som ni märker. Men det är ju sommar och så är vi nästan inte inne något överhuvudtaget. Så ni får stå ut med lite sporadiska inlägg. Ibland kanske det kommer två inlägg om dagen och ibland kanske bara ett, det är väl det som kallas semester 🙂

När Julia slutade dagis i fredags hade Maja ritat teckningar till henne och skrivit så fina ord, jag blir alldeles varm i hjärtat och stolt över att ha så fina barn. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar er mina skatter! Visst bråkar dom med varandra ibland, men vilka syskon gör inte det?! Men dom har obeskrivlig kärlek till varandra! ♥

Idag har jag varit ute en sväng på jobbet, hade bara något litet att fixa. Ja, jag vet, jag har börjat min semester 😉 Kidsen och jag har nedräkning här hemma, sista jobbveckan för T innan han också går på semester!! Äntligen!  Igår var det så fint väder, idag är det kallt och blåsigt. Jag passade på att gå en liten runda på stan. Shoppade lite till skatterna och till älsklingen, visar er lite senare under kvällen vad som fick följa med hem. Nu ska jag bada prinsessorna och sedan någon bra film med T.

Hörs kanske senare! Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *