Familjeliv

Födelsedagspresenter och dagens outfit

Är jätte glad för alla presenter som jag fick på min födelsedag, tack alla än en gång! Jag fick en massa presentkort till en mulberry affär med väskor, gissa om jag blev glad 😉 Fick ihop det till en mulberry väska som ska shoppas nästa vecka 😉  Lexington handukar fick jag också, älskar allt från Lexington! En annan uppskattad gåva var ett presentkort på Kicks. Vad jag fick av min underbara man förutom överaskningsfest på slottet, visar jag en annan gång 😉

 

 

Denna fina blusen hade jag på festen, från Ester elenora

 

Gröna pumps och Angie örhängen från Kenneth Jay Lane, en tidigare present från älsklingen

2 kommentarer

  • Anna

    Skorna är jätte fina, vilken tur att du lyckades hitta perfekt färg till öronhängena. Och du by the way fotona från festen var jätte fina, du hade verkligen fixat det super fint :)) slottet ser sagolikt ut, perfekt till ett bröllop ;)) puss och kram i massor

  • ewasverklighet

    Tack gumman! Saknade er massor! Skorna är fina dock inte så bekväma 😉 men, men vill man vara fin får man lida pin 😉 puss och hälsa brorsan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *