Love, Wedding, Marriage

Julia somnade precis, Maja sitter en liten stund vi sin data och jag och T har slängt oss i soffan och njuter av tystnaden.  Strax ska vi se en film som jag har valt idag Love, Wedding, Marriage, hoppas att den är bra! Önskar er en trevlig kväll

fredag kväll

 

romantiskt komedi! Kan inte bli fel 😉


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Love, Wedding, Marriage”

  1. Profilbild för Anna
    Anna

    Du får berätta om den var bra 🙂 ha en trevlig helg

  2. Profilbild för ewasverklighet
    ewasverklighet

    Vi hann aldrig att se den för att vi hade en till som vi aldrig avslutade ” All good things” med Ryan Gosling 🙂 Sen var jag jätte trött! Men idag ska vi försöka se den 🙂 puss och ha en underbar dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *