Familjeliv,  Resor

Besöka min älskade mormor ❤️

Hej!

Igår vaknade vi tidigt för att köra mot Sokolow Podlaski som ligger lite utanför Warszawa och besöka min älskade mormor. Jag har inte varit här i Sokolow sen jag var 16 år gammal, alltså en evighet sen!

Varje sommar tills jag fyllde 16 år var jag i Polen och har massa minnen härifrån! När jag började gymnasiet var jag inte lika sugen på att  komma ner hit då kompisar, killar, charter resor och annat var mer intressant. Mormor träffade jag dock här i Sverige då det var hennes tur att komma varje sommar eller vinter. Hon är den finaste mormor som man kan tänka sig och jag har alltid stått henne väldigt nära. Nu när hon har blivit äldre och är sjuk orkar hon inte komma till oss, jag har inte träffat henne på några år men jag ringer henne så ofta jag bara kan. Sist hon var här i Sverige var stora skatten bara 2 år och mormor var här minst 6 månader och hjälpte mig med Maja. Jag älskar henne så otroligt mycket och det gör så ont i hjärtat att hon inte mår bra.

Finaste mormor som betyder så mycket för mig!

Hon visste inte att vi skulle komma, jag ville överraska henne. Stora skatten hade hon inte träffat sen hon var liten och lilla skatten har hon endast pratat med genom telefon. Hon har velat träffa barnen så länge nu så det blev verkligen en super överraskning. Och hon blev så glad!

Det kändes konstigt att var tillbaka i Sokolow efter så många år….

Om någon hade sagt till mig när jag var 16 år att nästa gång jag kommer tillbaka hit så har jag en egen familj och en dotter som kommer vara nästan lika gammal som jag och en till tös som är 10 år skulle jag aldrig kunnat tro……

Tiden förbryllar mig, att den går så snabbt ger mig ångest då och då….

På kvällen körde vi tillbaka till Warszawa och det var fruktansvärt att se henne ledsen när vi körde i väg.

Jag önskar att hon bodde här i Sverige så vi kunde ses jämt.

Jag minns ju henne när hon alltid var pigg och frisk och hade en massa energi, tog hand om alla sina barnbarn när de var små och ville alltid hjälpa alla.

Livet alltså…..

Nu är vi hemma i Sverige, körde bil hela natten och alla är slutkörda! Jag och barnen tog en extra dag ledigt för att sova ut men T ska tillbaka till jobbet redan i morgon.

Jag saknar redan fina Polen och vill snart tillbaka, dock tar vi flyget nästa gång för att köra tog dit tog alldeles för många timmar. Att flyga är faktiskt bäst.

Jag är så glad att vi gjorde denna resan och besökte min älskade mormor, att barnen träffade henne, att lilla skatten fick dansa för henne och att stora skatten fick krama henne igen. Dessa dagar var väldigt intensiva men vi kommer minnas det för alltid.

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *