Alltid lika fint dukat hos Angi!

Chilenska piroger som är typ det godaste som finns, enligt vår lilla skatt. Och ja de är faktiskt riktigt mumsiga! 🙂

Bästisar! 🙂 Våra yngsta❤️

Tonårstjejerna vill inte vara med på bilden, ja som sagt de börjar bli stora och man får acceptera om de ej vill 🙂

Björn grillade även massa gott!

Hej söta!

Lördagen spenderade vi hos Angi och Björn och firade Chiles nationaldag! Det är en tradition sen vi lärde känna familjen P! Snart 13-14 år tillbaka 😉 Alltså hur fort har inte tiden gått!? Barnen känner varandra typ hela sitt liv och håller i hop, så mysigt att de har så många minnen tillsammans.

Sist när jag och Angi var ute på lilla torg pratade vi om att vi känner varandra så många år och att det skulle vara jättekonstigt om vi plötsligt skulle bli osams och tappa kontakten. Visst bråkar vi ibland men vi kan nog inte föreställa oss hur det skulle vara att inte ha varandra. 🙂 Vi har alldeles för många minnen och sen Angi blev lilla skattens gudmor har vi blivit som en familj❤️

Det var i alla fall en supermysig kväll med massa god mat och härliga skratt!

Idag kommer morfar på middag och det är T som lagar mat, brukar alltid vara lika gott då 😉

Ha en fin söndag!

/E