Hej söta!

Det var längesen jag kikade in här men som jag skrev innan så är vi just nu superupptagna med vår bok och nya företaget och samtidigt letar vi efter ett nytt hus. Ja mycket som händer i vårt liv som ni kommer att märka så småningom 😉

Dessutom är vardagarna fullspäckade med massa jobb och aktiviteter med skatterna, så när helgen kommer försöker vi mysa tillsammans och träffa vännner och bara ta det lugnt.

I lördags var vi hos Micke och Cissi och träffade även Angelina med Björn och det var supermysig att ses och bara snacka en massa skit 🙂

Det blev inte så många bilder denna gången, har ju inte prioriterad bloggen den sista tiden och därmed tappat lusten att fota så mycket hahah 😉

Men jag och Cissi fastande på bild  i alla fall!

 

Jag har klippt lugg igen, trivs bäst så faktiskt 🙂

Lovar att blogga som vanligt när det har lugnat sig lite här med allt det nya! Jag har även fått lite frågor på bloggen om jag ville göra lite ”outfit bilder” som jag gjorde innan och det lovar jag att  göra snart igen! 🙂 Mer inredning kommer också, jag lovar!

Ha en fin vecka så länge och vi ses snart igen!

Kram/E