För någon månad sen så planterade lilla skatten lök med T, hon älskar att pyssla i trädgården. 🙂

❤️

Så här fina kom de upp nu i dagarna. Supernöjd skatt!

Sen har vi fått massa jordgubbar som växer som ogräs, man hinner knappt plocka innan nya kommer 🙂

Hej söta!

Fredag i dag hur skönt?! Dessutom sista dagen på jobbet innan vi går på semester! Wihoo!

Men först en lång dag, alla papper måste lämnas till revisor, bokföras och avslutas och sedan lämnar jag över allt till min högra hand här på jobbet. Superduktig tjej som fixar allt galant när vi har semester! 🙂

När man driver två företag samtidigt brukar det vara rätt så mycket i bland kan jag lova, men jag och T brukar alltid ha massa bollar i luften och vi gillar det! Alltid nya projekt på gång och nya företag 🙂

Från det ena till det andra….

Ni vet ju att jag tog tag i träningen för någon månad sen, och äntligen har det börjat hända grejer. Jag har gått ner nästan 5 kg sen jag började träna! Så himla glad! Nu hoppas jag verkligen att jag lyckas fortsätta vara lika duktig även hela semester. För ni vet ju hur det brukar bli när man är ledig, sena middagar och alldeles för ofta vin till maten. Men jag har lovat mig själv att jag ska fortsätta träna och tänka på vad jag äter och dricker 🙂

Nu ska jag fortsätta jobba här innan jag tar semester börjar!

Ha en fin fredag!

Kram/E