Hej söta!

Hur skönt är det inte med långhelg igen! Bästa ju!

Igår var jag iväg på After Work med mina anställda på företaget och det var väldigt mysigt och faktiskt väldigt kul att träffa alla utanför jobbet. Vi hamnade på Skeppsbron som jag inte har varit på evigheter! Supermysigt ställe i alla fall. Tänkte sitta i ca 2-3 timmar men vi hade så roligt att jag hamnade hemma strax innan klockan 23.00 😉 Som jag brukar säga livet är här och nu, det gäller att leva fullt ut!

Jag luftade min nya YSL väska första gången och jag är så himla nöjd med den. Fanny hade den nya Gucci Marmont väskan som hon hade köpt i Paris och den vara lika fin i verkligheten som på bild 🙂 Alltså alla dessa väskor hahah!

Ikväll ska vi ha barnpassning (bästa mormor) och vi ska i väg på middag och lite drinkar på Embassy of Sagrantinia. 

Ha en fin lördag!

Kram/E