Morsdag på söndag, och här är lite fint som just denna mamma skulle bli glad över. Byredo parfym Blanche som finns på Åhlens. En nyckelhållare från Louis Vuitton i Monogram och rosa. Eller en weekend i Stockholm på Grant hotel 🙂 

Men en underbar bukett blommor och massor av kärlek går minst lika bra det ♥

Hej söta!

Idag har dagen börjat dåligt, T:s bil ville ej starta på morgonen ( han glömde och lämnade passagerardörren på glänt kvällen innan, batteriet dog!) när han skulle köra lillaskatten till skolan och min bil var på service just idag. Det var bara att att bita i hop och gå till fots, skatten kom dock lite för sent men annars gick det ju kanon för vädret var ju tip top 😉

Sedan läste jag att självmordsbombare som slagit till på en konsert i Manchester, 22 döda, många skadade…..Denna värld idag gör mig så ledsen! Vad händer?!

Dessutom var hela dagen väldigt stressig och det kändes som jag skulle explodera!

Nu sängen!

Nattakram/E