Hej vackra!

Vi testar igen att köra Linas matkasse i någon vecka när inspirationen sviker. Igår var det chicken tacos som stod på menyn och det är nästan som tacos men med kycklingfärs i stället. Jättegott sådär mitt i veckan 🙂

Här hemma har vi varit magsjuka i flera dagar, ush och fy säger jag bara! Endast stora skatten som klarade sig. Lilla skatten började må dåligt redan i lördags och på söndag så kom det, det slog till och både jag och T blev superdåliga. Jag var så utslagen och hade illamående hela tiden, ingen aptit (har säkert gått ner ett eller två kilo, enda positiva haha) och helt orkelös.

Jag vet inte hur mycket klorin jag använt de sista dagarna här hemma, skurat och tvättat och städat. Hoppas nu att stora skatten har lyckats att klara sig.

Idag var lilla skatten tillbaka i skolan och jag äntligen tillbaka på jobbet!

Ha en fin torsdag vänner!

Här blir det nu tennis med skatterna!

Kram/E