Hej söta!

Wow vilket väder just nu!

Våren har börjat! Jag vill ändå påstå att livet blir lite lättare när det vänder mot ljusare tider. Man känner dofterna, man hör fåglarna och ser solen lite längre under dagarna. Jag väljer att tro att våren är på gång nu iallafall 😉

Det var längesen jag kikade in här. Dagarna går i rasande fart och som vanligt är det fullt upp under vardagarna.

Som jag skrev för någon dag sen så händer massa grejer just nu och bloggen är inte min prio om jag säger så….

Något som jag tänkt på den sista tiden är ”Lycka”…

Ja vad gör en människa lycklig?

Lyckohorisonten! Den finns där ute! Långt bort men ändå så nära. Bara jag får köpa denna saken. Bara jag får där jobbet. Bara jag gör det där. Bara jag får så många följare på instagram som möjligt. (Detta har jag dock aldrig fattat! Vad spelar det för roll egentligen hur många följare man har?! Blir man lyckligare liksom?!  Har insett att visa blir glada av  onödiga grejer. I stället för att spendera tiden med familjen och prioritera det som är viktigaste, sitter de med mobilen i handen stup i kvarten!? Jag vill inte leva så i alla fall! )

Kommer lyckan att infinna sig då eller kan du hitta den där du står?

Eller….. Vad är din lyckohorisont? Var finns den? Innan du letar framåt. Har du kollat inom dig?

Min lycka varje dag är mina tre, min familj och mina närmaste. Att jag är privilegad att få vara mamma och fru, det är så lyckosamt att jag ibland får nypa mig i armen.

Jag har fått världens bästa man som är även min bästa vän och gett mig två underbara skatter.

Älskar vårt liv tillsammans. Älskar vardagen tillsammans och allt annat roligt som vi alltid har att se fram emot.

Det gör mig mest lycklig.

Kram och ta hand om livet.

För det är inte de materiella grejerna eller hur många följare man har på instagran som kommer göra dig lycklig utan själva livet.❤️

/E