Hejsan måndag!

Ny vecka och nya tag!

Det var så himla segt att vakna idag, ville bara ligga kvar i sängen!

Jag kan fortfarande inte tro att vi redan är i marsmånad, helt otroligt! Man hinner ju knappt blinka och det är sommar….

I går ringde jag min fina mormor och hon är superförkyld och dessutom har hon ju massa andra krämpor. Sen får man ju inte glömma att hon faktiskt är 85 år. Igår tänkte jag så mycket på henne och livet, att det går ju så himla fort….

Jag minns ju henne när hon alltid var pigg och frisk och hade en massa energi, tog hand om alla sina barnbarn när de var små och ville alltid hjälpa alla. Idag är det faktiskt endast min fina mamma som kommer ihåg det och ställer upp för henne. Hon finns där alltid för henne, så har det alltid varit. Hennes övriga barn har ingen tid för henne, så sorligt! Men vet ni, alla blir vi gamla (om vi har tur) och det kommer säkert tillbaka, karma som man brukar säga.

Visa tror att de ska leva för evigt men ingen kommer liksom undan.

Lite tankar denna måndag….

Ha en fin dag!

Kram/E