Mys med skatterna på King Long 🙂

Hejsan!

Om ni är i från Malmö trakterna måste ni bara besöka King Long som ligger på Triangel. Det är en Kina restaurang som serverar lite lyxigare mat än de flesta ”Kina buffe restauranger” här i stan. Maten är verkligen supergod och personalen så himla trevlig! Skatterna älskar att äta här och har sina favorätter som de alltid väljer.

Idag har vi bara myst här hemma och tagit det lugnt , T var i väg på viktiga möten en stund under dagen och han hann även handla lite till i morgon när vi får gäster.

Vet ni just nu händer så mycket spännande och jag har knappt någon tid över för bloggen eller instagram. 🙂

Jag har märkt lite sura miner när jag har glömt att svara eller gilla någons bild, men i ärlighetens namn så har jag faktiskt ett liv också förutom all social media. I bland undrar man hur folk har tid med att ”lika” alla bilder och dessutom kommentera på varenda en? Jag älskar instagram och får massor med inspiration men det finns ju så mycket mer än att sitta och kika på mobilen stup i kvarten. Det har blivit en sådan hets på att få så många följare som möjligt på instagram och man börjar verkligen undra vad som är poängen med det hela? Vad vill man bevisa egentligen och för vem? ? Bara en tanke….

Nu kallar min älskling och vi ska kika på en ny serie!

Ha en fin kväll!

Kram/E