Som ni har märkt så är jag superkär i blått just nu 😉

Hejsan finisar!

Idag vaknade vi till en solig lördag! 🙂

Härligt!

Men visst känner man att våren är ganska nära nu? Det känns nästan overkligt att det ska dofta nyutslagna blommor och känna vår i luften, att det ska vara värmande solstrålar när man är ute och går och att man kan äta ute i trädgården, grilla och mysa med vänner. BÄSTA bästa!

Just nu händer det så mycket roliga saker i vårt liv och vi har massa planer för framtiden, man kan säga att jag är riktigt hög på livet just nu!

Det finns ju lite olika perioder i livet och allting är inte alltid på topp men jag försöker alltid se de positiva i livet och vara tacksam för allt. Det som gör mig mest lycklig är mina två skatter som betyder allt för mig och min fina man. Han är verkligen världens bästa och snällaste som finns. Han ställer alltid upp för oss och klagar aldrig, sätter oss alltid i först hand och är aldrig egoistisk. Och tro mig jag är inte alltid den lättaste personen att ha och göra med, haha 😉 Men han har alltid massa tålamod och älskar mig ”no matter what!”

Som sagt finns ingen som han! Love you❤️

Idag har vi inga stora planer utan massa mys och mello på kvällen!

T ska laga en god middag här hemma och vi kanske ska få lite besök 🙂

Ha en fin lördag och ta hand om dina nära kära!

Kram/E