Hej i stugan!

Har inte hunnit kika in här i går då dagarna känns fullspäckade just nu.

Igår så passade min mamma skatterna och jag och T gick ut på en date. Vi tog en taxi ner till stan och hamnade först på lilla torg och sedan gick vi vidare för att dricka lite vin på ett nytt ställe. Supermysigt! Jag älskar verkligen vardagslyx och att spendera tid med min älskade man. Förutom att vara världens bästa make och pappa så är han även min bästa vän ❤️

Fredag idag och hur härligt är inte det liksom!

Vi har precis ätit middag, barnen fick välja och det blev hemmagjorda köttbullar med potatismos och brunsås. Enkelt men ack så gott!

T åkte nu i väg en liten sväng för att hämta vår nya blandare till köket som han ska montera lite senare.

Glömde att berätta men vår gamla blandare gick i sönder i onsdags och vattnet började spruta åt olika håll och kanter och vi kunder inte få det att sluta. Det fortsatte att rinna även när man stängde av all vatten så vi fick ringa till en kille på kvällen som kom över och hjälpte oss. Hela kranen är alltså sönder och måste bytas ut. Lite tråkigt med onödiga kostnader men jag måste erkänna att jag blev lite glad för nu kan jag äntligen få min drömkran!  Kan ni gissa vilken det blev? 😉

Ha nu en fin kväll så hörs vi snart igen!

Kram/E