God kväll!

Hoppas att ni har haft en fina start på veckan och att ni mår bra 🙂

Här har dagen rullat på i hundra som vanligt. Jag har varit supertrött och gäspat mig genom hela måndagen 😉

På kvällen hämtade jag min mamma och sedan åkte vi mot Staffanstorp och Royal blommor för att handla lite nya snittisar till daggen. Jag är alltid supernöjd när jag handlar där 🙂

Nu blir det soffan en liten stund och ett nytt avsnitt av Betrayal med älsklingen. Vi har verkligen fastnat för denna serie och man blir nästan lite beroende, haha 🙂

Jag har varit duktig med maten hela förra veckan och fortsätter även denna. Ingen snacks på vardagarna och nästa vecka ska jag i väg till gymmet! En gammal klasskompis äger ett gym här i närheten och jobbar som PT. Jag hoppas att han kan hjälpa mig att komma igång med min träning 🙂

Nu kom älsklingen! Ha en fin kväll!

Kram/E