Snart fyller jag år, ja det är egentligen inget särskilt med det för det gör vi alla. En gång om året och firar att vi blivit ett år äldre. Men detta år fyller jag 40 år och för många är detta en magisk gräns. Eller snarare en skräckgräns att passera rent åldersmässigt.

Om jag ska vara ärlig kan jag inte fatta det själv, alltså hör ni 40 år!

När jag var liten och min mamma fyllde 40 år kommer jag ihåg att jag tyckte att hon var oerhört gammal och att man själv en dag skulle fylla 40 kändes lika avlägset och långt borta som möjligheten att jag bestiga Kebnekaise 😉

Jag tror själv nog inte att det egentligen är själva händelsen i sig att plötsligt fylla 30 eller 40 som triggar igång en kris inom oss människor. Det handlar nog mycket om vad man själv har för inre bild och mål över var man borde befinna sig i livet vid en viss ålder.

Och om ens drömmar och mål befinner sig väldigt långt bort från verkligheten, ja, då kan det nog bli en riktigt jobbig väckarklocka när man inser detta och det är nog då enligt min gissning som ålderskrisen slår till med full kraft.

Men har man båda fötterna på jorden, har en viss självdistans och rannsakar sig själv med jämna mellanrum tror jag nog att man i stora drag slipper någon form av ålderskris.

Men vad fasen, vad spelar åldern för roll egentligen 40 är ju det nya 30 och dessutom så har jag ju allt som jag önskat mig i livet och lite mer. Jag kan säga så här; jag är tacksam och lycklig över mitt liv och skulle inte ändra något.❤️

Vilket fall som helst så fyller man så pass jämt och blir så pass gammal ,….hm hm ung menar jag 😉 Så borde man faktiskt få önska sig något som man länge har gått och tänkt på. Och som ni se ovan så har jag faktiskt drömt och önskat mig något 🙂

En Rolex klocka har länge stått på min önskelista och vad passar inte bättre än att få en när man fyller 40 😉

Just denna modellen som ni ser på bilden står högt, högt på min önskelista. Modellen heter Datejust 31 men små diamanter 🙂

När jag fyllde 30 år fick jag en Omega klocka från älsklingen som fortfarande är min favorit och varje gång jag tittar på den så minns jag och blir så varm i hjärtat 🙂

En annan grej som jag önskar mig är en Chanel boy bag, ja ni vet att jag är galen i väskor och denna väskan är så fin! En investering för livet som jag brukar säga 😉

Ja önska kostar ju ingeting eller hur!?