God kväll!

Strax ska jag krypa ner och mysa ner mig i den nybäddade sängen! Bästa!

Ikväll tänkte jag börja läsa en ny bok, författaren heter Simona Ahrnstedt, hon har skrivit en trilogi av fristående nutida romaner. På bilden ser ni den tredje delen av trilogin som heter ”en enda risk”.

Första heter ”en enda natt” och andra ”en enda hemlighet”

Jag fick hela trilogin av min svärmor i julklapp och de verkar vara precis sådana böcker som jag älskar, kärlek, romans och massa spänning. 🙂 Längtar!

Lovar att berätta så fort jag kommit igång med den 😉

Annars har dagen gått rekord fort, vabbade med lilla skatten idag och hon mår mycket bättre, igen feber och hostar mindre.

Tänkte skicka henne till skolan i morgon men samtidigt känns det lite onödigt då det är fredag och hon är fortfarande inte helt helt hundra. Jag är alltid så rädd att skicka barnen för tidigt till skolan innan de är helt bra….

Jag vet att de flesta föräldrar skickar tillbaka sina barn så fort de inte har något feber men det är inte heller bra kan jag känna….

Immunförsvaret är ju svagare och tänk om de drabbas med ett nytt virus….

eller smittar sina kompisar….

Nej barnen måste vara helt friska och starka när de är tillbaka i skolan så att de orkar med undervisningen och rasterna med sina kompisar.

I morgon ska jag dock till jobbet och T får vara hemma och vabba.

Ha en fin kväll!

Kram/E