Hej lillördag!

Skatterna sover och jag och maken har en date i soffan, det är ju faktiskt lillördag eller hur!? ❤️

Lite smått och gott och bubbel!

Dagarna och veckorna rusar förbi och därför är det så viktigt att stanna upp och mysa till det även på vardagarna.

Lilla skatten är fortfarande genom förkyld, hostar och snuvar hela dagen lång. Trodde att hon kunde gå till skolan i morgon men som det ser ut nu får hon även vara hemma i morgon. Dessa förkylningstider är ju bara bläää!

Om en exakt en månad fyller vår stora skatt 14 år och det ska vi förstås fira! Hon önskar sig lite nytt till rummet och en ny säng. Jag tänkte faktiskt åka i väg på fredag och kika lite på nya sängar på Sova butiken, hon vill gärna ha en 120 säng och det ska hon såklart få nu när hon börjar bli så stor 🙂 Ja, tänk 14 år! Helt otroligt….

Jag fyller ju också år i februari och i år fyller jag jämt, väldigt jämt! Hua! Nej då ingen åldersnoja här 😉

Nu kallar älsklingen, så ha en fin kväll!

Kram/E