Hejsan!

En trött Ewa som kikar in här på bloggen denna söndag 😉

Igår var ju ute med vänner på middag. De hade bokat bord på Gustav Adolf och vi fick plats direkt vid fönstret.

Jättemysigt ställe och himla god mat. Vi har varit här massor gånger sen innan men aldrig ätit mat utan mest för att ta en drink eller ett glas vin innan bio eller disko. Faktiskt så hade jag och T vår första dejt just här för många år sedan 😉

Det är inte mycket som har förändrats här men ägarna har säkert bytts flera gånger.

Vilket fall som helst så var maten god och personalen super trevlig. Sedan drog vi vidare mot lilla torg för att ta en drink och sitta ute under terassvärmare. Lilla torget var full packat med folk och vi hade tur som hittade en bra plats.

Jättemysigt att komma ut och träffa vänner!

Idag är jag som sagt små seg men vad gör det om hundra år, haha 😉

Snart kommer skatterna hem och jag har saknat dom massor!

Kram/E