img_0608

img_0637

img_0618

img_0620

img_0624

img_0622

img_0627

img_0633

God morgon måndag!

Idag bjuder jag på lite trädgårdsbilder som jag knäppte i helgen.

Jag tycker att det är viktigt med en vacker entré. Ett fint arrangemang vid dörren, en lyckta som brinner på timer när man kommer hem mörka eftermiddagar, är små saker som gör stor skillnad för välbefinnandet tycker jag.

Vi har ett ganska stort trädgård och har delat upp den i två delar, den ena delen är från kökets utgång där vi spenderar mest tid tillsammans med familj och vänner. Vi brukar sitta och äta middagar här på sommaren och grilla marshmallows på kvällen och bara njuta till det långsamt sipprade vattnet från vår lilla fontän 🙂

Den andra delen är från vardagsrummet och är långt i från färdig känner jag, där saknar jag mer grönt och träd, vill ha det mer ombonat om jag säger så. Det var en tid som vi funderade på att bygga en pool där men en pool kräver ju så fruktansvärt mycket underhållning och tid så vi skippade det. Men som ni vet så funderar vi på att flytta och skatterna önskar ju sig en pool i vår framtida hus. Sen tror jag att vi kommer att anlita en trädgårdsarkitekt när vi köper ett nytt hus för det är ju inte det lättaste att planera trädgården precis som man önskar 🙂

Så här ser det alltså ut nu när hösten är på väg, mysigt!

Det var alltså några bilder från vår trädgård. Har en hel drös till, men tänkte inspirera er lite då och då framöver 😉

Nästa gång tänkte jag tipsa er omkring trädgård och utomhusbelysning! Viktig men bortglömd detalj i våra svenska trädgårdar.

Ha nu en fin start på denna höstliga vecka!

Kram/E