img_0453

Älskade skatt som tycker varje gång att det är jättespännande när Linas matkasse kommer❤️

img_0455

img_0405

img_0412

Hej vackra!

Måndag idag och en ny vecka och nya tag!

Igår kom vår efterlängtade matkasse och den blev levererad hela vägen fram till vår ytterdörr. Lyx!

Vi har Linas kasse tre dagar i veckan och övriga dagar lagar vi vår egen mat eller går ut och äter på restaurang, det passar oss perfekt. Jag måste erkänna att deras kassar har blivit så bra just nu och vi är riktigt nöjda.

Att få fräscha råvaror och färdiga recept levererat direkt till dörren är verkligen lyx för mig. Vi är en familj som lagar riktig mat varje dag, med riktig mat menar jag att allt lagas från grunden, alltså hatar jag halvfabrikat. Ibland så tappar man inspirationen speciellt när man behöver hitta på nyttiga och varierade middagar varenda dag, då är det så himla smidigt att få en färdig matkasse levererad till dörren varje vecka. 🙂

Annars har dagen rullat på i hundra! Skatterna hade ”playdate” efter skolan och jag passade på att ta tag i tvättberget som hade samlat på sig. Jag har även hunnit stryka sängkläder, ni anar inte så skönt det känns när det är gjort 🙂

Stryker ni sängkläder eller är det bara jag? :