img_0111-1

IMG_0108

Blommor från T står fortfarande och pryder bordet ❤️

Hej lillelördag! 🙂

Hoppas att ni har det fint. Just nu njuter jag av att värmen och solen kommit tillbaka. Trodde nästan att hösten var här men som tur är verkar det som att vi får några fler sköna dagar nu.

Jag tycker att dagarna går så galet fort, hinner liksom inte med allting.

Idag är det fullt upp på jobbet och sedan föräldramöte på skolan, jag vill även träna på kvällen men får se om jag hinner.

I morgon tänkte jag rensa i min garderob det känns som det verkligen behövs.

Jag var förbi Best of brands idag och ”Oh my” så mycket fint jag hittade till hösten! Blev inget köp idag men jag testade massa plagg som passade superfint. Jag ska först som sagt rensa i garderoben och då gör plats för lite höstnytt 🙂

Jag fastnade lite extra framför By Marlene Birgers höstkollektion, älskar hennes kläder! Så klassiska och stilrena, höstkläder är ju ändå det vackraste och roligaste när det gäller shopping 🙂 Eller vad säger ni?

Ha en fin onsdag!

Kram/E