IMG_0124

IMG_0130

IMG_0142

Hej vackra!

Fick ett sådant söt paket från min T i veckan, babyrosa underkläder från Chantelle 🙂

Hur söta liksom? Han vet att jag gillar babayrosa och när han gick förbi Twilfit och såg dessa visste han direkt att jag skulle älska dom 🙂

Just nu njuter jag av att värmen och solen kommit tillbaka. Trodde nästan att hösten var här men som tur är verkar det som att vi får några fler sköna dagar nu.

Ikväll ska vi i väg på fest till Angi och Björn, det ska bli en supermysig kväll, mer säger jag inte 😉

Riktigt spännande med andra ord!

Den eviga frågan vad ska man ha på sig? Jag har lyckats gå upp några kilo nu i sommar och det känns som inget passar eller sitter som det ska, blir så tokig på mig själv! Jag har börjat träna smått men nästa vecka har jag bestämt mig för att verkligen ta tag i maten och träningen på riktigt, slut på det goda helt enkelt!

Hösten är nu igång och då måste man börja komma igång med rutinerna och allt annat.

Stressen med jobbet, stressen med att försöka vara den perfekta frun, hämta lämna på skola/ aktiviteter, stressen att vara bästa mamma, stressen att hinna träna bort sommarens extrakilon och vara nöjd med sin kropp och stressen att alltid vara snygg, stressen att ha det välstädat och snyggt hemma och alltid komma på nyttiga bra rätter varje dag, styrkta kläder och renbäddade sängar varje fredag ha tid för familjen, vara social, få ha lite egentid and so on and on…

Ja egentligen kan listan göras lång, känner någon igen sig?

Jag vet att inte alla är så och att inte alla måste ha det så, men man kanske vill ha det precis så och vill alltid klara av det mesta på denna listan. Det känns bara ibland att dygnet inte räcker till….

Jag tror att många känner igen sig och att livet räcker inte till för alla perfekta ”måsten”

Men man får försöka hitta de lugna stunderna mitt i den hektiska vardagen och allt måste inte vara perfekt utan huvudsaken är att man själv trivs och gör så gott man kan.

Det viktigaste är att jag och mina kära får vara friska och må bra. Allt annat är sekundärt egentligen.

Nu blev det ett jättelångt inlägg 🙂

Ha en fin lördag så ses vi snart igen!

Kram/E