IMG_0117

IMG_0118

Vår söta Wilma som fastnade på bild 🙂

Hej och välkommen fredag!

Sorry för dålig uppdatering men det har varit fullt upp från morgon och kväll. Igår kom T:s kusin med familj från Tyskland och det var supermysigt att ses igen, sist vi träffades var barnen fortfarande så små och det var typ 5 år sedan.

Tänk att tiden går så fort!

I morgon åker de vidare till Småland där de ska hyra stuga i en vecka. Planen är att vi åker till dom nästa fredag och sover över där och på lördag åker vi hem tillsammans och stannar på vägen hem på Gränna. Låter som en supermysig plan 😉

Idag är jag lite orolig och känner mig ledsen, som jag berättade för någon vecka sedan så väntade vi på ett svar från doktorn angående min älskade mormor. Svaret som kom var inte det vi hade hoppats på och det gör så ont i hjärtat,  jag har gråtit massor och mår inte så bra just nu….

På morgonen åkte min mormor till sjukhuset och annan läkare ska titta på henne, jag vet att hon var super nervös igår. Det gör mig så ledsen att se henne så här, varje gång jag tänker på henne får jag tårar i ögonen, livet gör så ont i bland.

Ha en fin fredag och glöm inte att ta vara på människor som betyder något för er. Imorgon kan det vara för sent.

❤️