Hej vackra!

Min blogg har strulat hela dagen idag och det har varit omöjligt att göra ett inlägg tidigare….

Men nu så hoppas jag att allt funkar som det ska 🙂

 Idag var jag i väg  lite i stan med bästa mamma och kikade på slut rean, fanns inte mycket kvar men jag lyckades att köpa nya underkläder från Triumph som dock inte var på rea men var superfina! Älskar vackra underkläder och köper oftast från Chantelle eller Triumph 🙂

Var även inne på Cervera och hittade lite mer porslin från Rörstrand som jag sparar på just nu, 20 % rean på hela Ostindia serien, helt perfekt! Lite nya glas från Eva Solo fick även följa med hem då vi verkligen behövde ett par sådana till vardags. Jag har nämligen lyckats ta i sönder massa nu den sista tiden 😉

När jag kom hem hade T och skatterna beställt sushi från bästa Chill out, smakade riktigt gott. Vi i vår familj älskar sushi och skulle nog kunna äta det varje dag  😉

Annars har jag fortfarande inte landat här hemma helt och hållet efter Rhodos, vaknade idag och trodde att vi fortfarande var där 😉

Nej nu kallar min fina man på mig….

Ha en fin kväll!

Nattakram/E

IMG_9462

IMG_9451

IMG_9461

IMG_9458 (1)