Familjeliv,  Inredning,  Mat

Bästa stunden på hela dagen!

IMG_3761

IMG_3756

IMG_3762

Jag är så himla nöjd med Wilma matgruppen som vi har nu i köket, det som fattas är en snygg taklampa, jag funderar på tre stycken som jag inte riktigt kan bestämma mig för….

Hej i stugorna!

Älskar dessa stunder på dagen när vår lilla familj samlas kring något gott att äta och tända ljus och prata om allt som har hänt  i skolan och på jobbet eller tennisen.

Idag hade skatterna önskat en klassisk ceasarsallad med kyckling, bacon, krutonger, massa sallad och avokado som vi älskar.

Så himla gott med nybakad surdegsbröd!

Vi funderar att börja med Linas matkasse igen, det är ju så himla smidigt, man sparar sin privata dyrbara tid till att försöka hitta på maträtter varje dag, Lina skapar recepten i stället.
Inte heller behöver man åka till affären för att inhandla veckans mat. Det sköter dom åt en. Perfekt!

Vi funderar att välja original kassen denna gången, det är bara synd att den endast går att beställa 5 dagar i veckan i stället för 3 eller 4. Just på fredagar och helgen gillar vi att laga lite lyxigare mat eller beställa hem sushi i stället. Så vi får kanske välja Barnkassen denna gången igen.

Ett annat alternativ är att beställa mat från mathem.se och planera våra middagar tillsammans och därefter beställa alla råvaror hem.

Det skulle också underlätta massa i vardagspusslet 🙂 Vi får se i helgen vad vi bestämmer oss för.

Nu ska jag hoppa i duschen och sedan raka vägen i säng! Gäsp!

God natt!/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *