IMG_4039

 

IMG_4070

IMG_4123

Hej!

Jag är så ledsen över att jag inte riktigt hinner kika in här så mycket till er men det är fullt upp den sista veckan innan skolstart och jobb.

Vi kom hem i tisdags från underbara Cypern (längtar redan tillbaka) och har haft en så härlig och mysig semester. Hotellet vi bodde på var alltså en Sunwing lägenhet på 86 kvm med egen pool. Vi hade städning varje dag och nybäddade sängar, så lyxigt! Frukost åt vi på hotellet och lunch på La Taska, på kvällarna tog vi alltid taxi och åt middag inne i stan. Jag säger så här, nu har vi testat att inte ha all inclusive och kommer nog aldrig välja det igen, så här var det mycket bättre! Maten på Cypern och restaurangerna var verkligen tipp topp!

Nästa år blir det nog Franska rivieran eller Toscana i Italien, ja vi får se vad vi bestämmer oss för… Cypern däremot kommer vi nog besöka fler gånger i framtiden, det är säkert!

Idag är det fredag och jag fortsätter att tvätta alla kläder och fixa här hemma, vardag och hösten är snart här och vi har massa roliga planer på G. Jag och T firar snart vår bröllopsdag, 28 augusti närmare bestämt och då tänkte vi boka Ystad Saltsjöbad, vi funderar även på en weekend i Milano och så blir det ett besök till Polen och min fina mormor i slutet av hösten. 🙂

På kvällen är vi bjudna till Robban i Vellinge och det ska bli så mysigt att se alla våra vänner igen 🙂

Önskar er en trevlig Fredag!

Kram/E