IMG_4937

Jag är komplett och fullkomligt besatt av skönhet. Jag är livrädd att bli rynkig i förtid och är det något som jag verkligen spenderar mycket pengar på är det just skönhetsprodukter, man har liksom bara ett ansikte som ska vara fin livet ut. Jag röker inte, solar aldrig och försöker att dricka massa vatten. Jag är noga med rengöringen, både dag och kväll, aldrig någonsin somna med smink!

Så vad jag använder?

För en tid sen köpte jag massa nya produkter från The body shop och använde de i några veckor men märkte rätt fort att jag började få massa små blemmor här och där, i början trodde jag att det skulle gå över och att ansiktet måste vänja sig vid nytt märke men efter någon vecka gav jag upp och började sakna mina gamla trogna Clinique. (Jag tror inte att det är något fel på Body shop utan bara mitt ansikte som reagerade på nya produkter, borde kanske testa en längre tid) Jag har märkt att Clinique passar mitt ansikte allra bäst, gillar dock också Estée Lauder, Chanel och Lancome. Bra att byta i bland!

I alla fall….

Jag köpte ju sonic-borsten från Clinique ni vet. Grymt bra. Den använder jag två gånger om dagen med dess nya sonic tvål, morgon och kväll . Sedan jag började använda den har huden blivit renare, men framförallt fått mer färg och liv. Sedan har jag ansiktsvatten, också från Clinique, följt av deras lotion som ingår i deras trestegs serie, sedan kör jag Smart Repair serum som är ett serum för typ allt, grymt bra! Under tiden den sjunker in smetar jag på ögoncreme (All about eyes), också från clinique(finns inte med på bilden).  Ögoncreme är superviktigt, de första rynkorna brukar dyka upp just under ögonen och tack o lov har jag inte märkt några än. 🙂 Och så avslutningsvis Clinique Youth Surge på dagen och deras nattkräm på natten.

Jag känner många som använder Clinique och är också supernöjda!