Familjeliv,  Shopping,  Skönhet

Rengöringsborste

IMG_4504

IMG_4508

För en tid sedan lanserade Clinique en rengöringsborste för ansiktet, den heter Sonic System Purifying Cleansing Brush.

Ni som har läst min blogg en längre tid vet att jag är galen i skönhetsprodukter och älskar att testa nya grejer. Denna här har jag kikat på en längre tid men har haft svårt att bestämma mig. Från början hade jag nämligen bestämt mig för att köpa en borste från Clarisonic tills jag såg denna.  Clarasonic ska vara mer tuffare mot huden och jag har hört att vissa klarar inte den riktigt bra. Clinique Sonic är utvecklad av hudläkare för att vara både effektiv och skonsam mot huden. Det är alltså en rengöringsborste för ansiktet som ska göra rengöringen huden på djupet och på så sätt få huden att se mjukare och mer strålande ut samt rengöra porerna. Man använder den tillsammans med sin vanliga ansiktsrengöring – dock inte någon rengöring med peelingkorn i sig! Jag använder Clinique 3-Stegs System och tro mig jag har testat andra märken och produkter men återkommer alltid tillbaka till Clinique.

Jag har använt borsten i 30-60 sekunder på dagen och kvällen, alltså 2 gånger om dagen sen en vecka tillbaka och hittills gillar jag den verkligen. 🙂 Huden känns riktigt ren och man får en jättefin lyster. Har man känslig hy ska man kanske inte använda en sådan borste varje dag men jag har normal hy och den passar mig toppen!

I morgon är det studiedag för mina skatter och jag har tagit ledigt en hel dag från jobbet, kan verkligen behövas om jag säger så…känner mig helt slutkörd!

Nattakram/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *