Nu har vi beställt ny säng. Vi ska göra i ordning lite hemma och ett av våra ”mission” är sovrummet. Så enormt kul med inredning och att fixa hemma, det ska bli skönt att fräscha upp och uppdatera det.

 Vi har beställt en helt ny Continentalsäng från Carpe Diem.

Vi valde mellan en Kornö och Sandö ( stor pris skillnad) men bestämde oss i slut ändan för Sandö som är dyrare men vi kände att köper man en ny säng så ska man inte snåla, man sover ju en tredje del av sitt liv och då känns det faktiskt som en investering. 🙂 Det är den här sängen med grund från Sandö som Lars Wallin har designat som vi beställt och den är så skön!! Längtar tills vi får hem den!

Nu ska vi börja tapetsera, måla om och snygga till i sovrummet och om ett par veckor kommer sängen…:)) Skönt med en nystart, kommer sova som en princessa!! Cant´wait…

5_Skafto_1920x1200_mcbe10a_0146_done-e1410351915384-1024x640

Denna här valde vi fast i en väldigt ljus, ljus grå färg 🙂

Så här står det om sängen!

Sandö är en otroligt skön kontinentalsäng som har hela tre samverkande fjädersystem, vilket höjer sömn- och livskvalitet ytterligare ett steg. Tanken med dubbla pocketspringsystem i mellandelen är att i än högre utsträckning ta hand om kroppens utskjutande delar såsom axel, höft och stuss. Fjäderdjupet i Sandö ger en känsla av viktlöshet som måste upplevas. Med Sandö får man en fantastisk liggkomfort och en vackert designad möbel. 🙂

Nu tennis med skatterna och sedan simning med Julie 🙂

Önskar er en trevlig söndag!

Kram/E