IMG_2658

God morgon Måndag!

Swish sa det och helgen var vips borta! Det har varit en intensiv helg och det känns som jag knappt hunnit att lada batterierna.

Jag var ju ute med en väninna i fredags och landade hemma rätt sent och lördagen spenderade jag med jobb på julmiddag, blev rätt så sent där också. Jag har märkt att jag inte är någon partyprinsessa längre, hemmamys med familjen är bara bäst!

I går åkte vi till emporia för shopping och middag på vapiano, mysigt! Det som var mindre roligt är att stora skatten mådde dåligt i natt och blev magsjuk. Jag tror att det kunde varit för att hon åt godis som vi köpte, nått skit från USA som alla barn tydligen äter nu och finns bara att köpa på emporia. Skatterna fick ingen lördagsgodis denna vecka så vi sa att det var ok att köpa lite i söndags. Ja, ja hoppas att det bara var det som spökade.

Jag passade på att köpa lite julpynt på Illums Bolighus och adventssljustaken från George Jensen som jag kikat nu ett tag på, nästa helg är det ju första advent 🙂 Helt galet om du frågar mig 🙂

T är hemma och vabbar och jag har massa jobb!

Trevlig Måndag önskar jag er!

/E