IMG_1613

Torsdagens, topp By Marlene Birger, byxor Gina T, jacka Jofama, skor  See by Chloe och väska LV speedy.

Godmorgon söta!

Nu är det dags att uppdatera höstgarderoben känns det lite som. Jag har börjat lite smått till mig själv och till skatterna. Jag måste rensa garderoberna och skrivit en lista på vad vi behöver.

Jag fullkomligt älskar hösten och tror nog att det är den finaste årstiden jag vet. Att få klä sig ordentligt i nya höstkläder, höstmodet (som är det bästa modet enligt mig). In med välklädda kavajer, snygga kappor och stickade koftor. Gigantiska muggar med te, krispig höstluft, regniga biokvällar, hemma-mys och tända ljus, sparka i lövhögar, fina gummistövlar och att kunna sova gott på natten utan att svettas ihjäl 🙂

Livet liksom samlar ihop sig efter sommarens överflöd på allt. Mystid.

Gillar ni hösten?

Önskar er en härlig Torsdag!

Kram/E