IMG_1553

Nya ljus från WoodWick fick följa med hem idag.

Tänk att sommaren är snart över och hösten är på ingång…

Jag älskar ju doftljus och brukar tända nästan varje kväll, men denna sommar har jag knappt tänt ett enda ljus, vädret har varit helt underbart och kvällarna så himla varma och sköna!

Och vilken väderomställning det har varit denna vecka! Från högsommarvärme hur länge som helst till höstsval luft och regn och rusk. Dagarna är kortare och det är kylligare i luften, snart höst. Den är något speciell! Förr älskade jag vår och sommar mest men med åren (oj vad jag låter gammal nu) har jag börjat se fram emot den där första höstluften som är så frisk och härlig och att kunna sitta och mysa hemma, tända brasan och värmeljus. Det känns som nystartskänsla varje gång.

Skatterna sover och vi ska snart lägga oss, i morgon ringer klockan redan sex 😉

Nattakram/E