Hej och välkommen AUGUSTI!

Kan ni fatta att vi redan är i augustimånad?! Oj vad sommaren går fort!

Nu har det regnat från och till här i tre dagar men ska tydligen vara väldigt varmt i morgon igen 🙂

Idag grillar vi (igen) och myser hemma. Jag tänkte städa lite hemma, stryka kläder och bädda nytt i sängarna. Jag är extrem pedant och vantrivs när jag har det rörigt och stökigt runt mig. Har nog fått det efter min mamma för hon är precis likadan som mig, när jag växte upp var det alltid städat och fint hemma hos oss 🙂

IMG_4767

T marinerade och grillade kycklingben, så gott!

IMG_4298

Dessa goda räkor grillade vi också, mums mums!

IMG_4773

Något som vi alltid har på bordet är en god och fräsch sallad, hela familjen älskar nämligen sallad 🙂

HJÄLP vad tiden går! Nu måste jag rusa!!
Hoppas ni får en underbar TORSDAG!
Kram
/E