Familjeliv

Morsdag present? ;)

Något som jag verkligen saknar i min klocksamling är en klocka i guld. T har köpt jätte fina klockor till mig vid olika tillfällen, en klassisk omega klocka med små diamanter som jag älskar, en lite större Tag heuer klocka som också har små diamanter och är jätte fin och en stor tuff D&G klocka. Alla är i silver. Nu känner jag att jag saknar en klocka i guld då jag använder mycket smycken i guld också. Jag är nog mer en silver eller vit guld tjej men har börjat att fastna lite mer för guld också den sista tiden. Dessa klockor har jag kikat lite extra på.

Gillar denna modellen från Marc Jacobs. Snygg och stilren.

Men denna från Michael Kors är nog min favorit. Den är perfekt på alla sätt och vis…

Kanske en morsdag present…hint hint 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *