Inredning

Lite pics från Majas rum

IMG_1191

IMG_1108

IMG_1090

IMG_1155

IMG_1118

IMG_1149

IMG_1161

IMG_1171

IMG_1197

Hej söta!

Jag har inte hunnit med bloggen något idag, fullt upp med andra ord. Tennis simning och massa annat…

Ikväll bjuder jag på lite bilder från stora skattens rum. Hennes rum går i vit, ljusblått och lite lila detaljer. Happy lights saknas i fönstret, hoppas att de kommer nu i veckan så att vi kan sätta upp de.

Maja är alltid noga med att städa sitt rum och ju äldre hon är desto mer pedantiskt är hon 🙂 Hon tycker om när det är rent och fint, hon dammsuger själv sitt rum och ser till att allt alltid ligger på plats. En sak är säkert, hon älskar inredning precis som hennes mammy 😉

Julias rum är en annan historia. Jag städar och plockar och det tar typ en dag så är det kallabalik i hennes rum igen 😉

Har har ni sett Lotta på Bråkmakargatan av Astrid Lindgren? Finns vissa likheter där med en annan liten dam i samma ålder 🙂
Bjuder på lite bilder från lilla skattens rum en annan gång…när det är städat såklart 😉
Nu lite sushi och någon spännande film!
Trevlig kväll!
kram/E

 

 

En kommentar

  • Andreas

    Maja vet inte hur bra hon har det! =)

    Vi får vara glada att vi lever i Sverige och hoppas att den globala ekonomin kommer att vara i bra tillstånd så länge som möjligt. Ärligt talat så är jag lite orolig för digitaliseringen. Bara ett litet strömavbrott räcker för att vi ska få stora problem. Då kan vi inte ringa, ingen möjlighet att betala för någonting, ingen tv, ingen radio! Lite skrämmande…=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *