Minidagens,  Shopping

Nya vårjackan från MOLO.

Glömde att visa lilla skattens nya vårjacka som kom med posten från Baby shop. Julia fick själv välja sin vårjacka och hon tyckte bäst om denna här som kommer från MOLO. Fin jacka i härlig rosa. Jackan har tre fickor framtill, dragsko nedtill och i midjan, avtagbar luva samt blixtlås framtill. Modellen heter Hallie wild pink. Såklart är den vind och vattentätt, tejpade sömmar och torkar snabbt och det bästa av allt är att den är toksnyggt och i en superfin vårfärg 🙂

IMG_0874

IMG_0871

IMG_0880

IMG_0877

En ny vårmössa blev det också från geggamoja.

Jackan och mössan hittar ni här hos Babyshop.

 

En kommentar

  • Diana DeMarkey - ..Live Your Dreams!

    Vilken härlig tur du har som har mannen för att hjälpa till med design. Vart genast sugen på att ändra min.

    Men vad menar du med att statistiken inte stämmer, hur då? Hjälp, nu vill jag veta om den visar för mycket mer än vad det egentligen är eller mindre? Hur listade du ut det, kan man kolla det på annat vis?
    Tips?

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *