Dagens Ewa,  Familjeliv

All night long….

Hej raringar!

Vilken kväll vi hade igår! Eller rättare sagt natt, vi kom hem strax innan klockan slog 5 på morgonen 😉 Först var det förfest hos fina Veronica och Bernardo, jätte roligt, och sedan tog vi taxi in till stan och hamnade på swing in. Gillar inte stället egentligen men när vi var där i en grupp hade vi så roligt tillsammans.Vi dansade hela natten lång 😉

Tyvärr har jag inga bra bilder från kvällen då kameran fick stanna hemma. Iphone bilder blir så dåliga.

Jag hade på mig mina nya jeans från Hunky Dory, ny blus från Malene Birger, stjärp Moschino och favorit väska Mulberry Lily. Tog på mig skinnjacka och det var ett stort misstag då jag frös ihjäl! Så kallt!!

IMG_0816

IMG_5877

IMG_5878

Dålig bild från swing in.

Nu har vi hämtat hem vår lilla Wilma 🙂 Andreas har nog haft en tuff natt då hon saknade oss väldigt mycket, stackare!

Tack Andreas för du tog hand om vår Wilma 🙂

Snart kommer skatterna hem också och hela familjen blir komplett. 🙂

Kram fina!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *