Shopping

Underbar dag

Hejsan!

Jag skulle nog aldrig kunna ha ett arbete där mina tider är helt fasta. Jag älskar verkligen hur flexibelt mitt schema är, det medför att jag då och då kan unna mig en långlunch eller som idag, en timme hos bästa Ann-sofie på frisörsalongen. Hon gjorde ljusa slingor och klippte topparna på mitt hår, jag är super nöjd som alltid. Lovar att visa er snart!

Annars har det idag varit en underbar vårdag, massa sol och några fler plusgrader, jag passade på att gå in på Factory i stan och kolla in lite vårnyheter.

Precis som alltid, de gånger man bestämmer sig att man inte ska handla så mycket, ja det är de gångerna man hittar mest prylar man vill ha. Där inne hittar jag finaste blåa blus från märket By Malene Birger som jag bara inte kunde motstå, så fin och i underbaraste färg. Älskar hennes blusar, jätte fina som alltid! Säljaren i butiken hade super coola jeans på sig ,när hon visar mig denna tvätt i min absoluta favoritmodell kan jag helt enkelt inte låta bli och köper ett par jeans också. Jeans är det perfekta plagget som passar till allt,  hittar jag en modell som jag gillar köper jag den oftast. Dessa kommer från Hunky Dory  och är super sköna. Hittade också ett halsband från Marlene Birger som jag blev förälskad i men får bli ett köp en annan gång. 😉

IMG_0738

IMG_0740

IMG_0741

Nu kom skatterna och T tillbaka från farmor 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *