Ny blogg och mera Grey…

 

  Välkommen till min nya blogg. Efter mycket möda och stort besvär blev det äntligen en ny och modernare version av bloggen. Jag hoppas att ni kommer att följa mig även här och kommer att tycka att det är lika roligt. Samma innehåll bara ny adress och design 🙂

IMG_9655

 

Nu har jag läst ut boken och jag vill läsa mer! Igår köpte jag två böcker till av den spännande fortsättningen på Mr Grey och Miss Steele historian 🙂

Jag tyckte att den var lite trög i början men blev riktigt spännande mot slutet. Smått beroendeframkallande har den blivit 😉

Idag är vädret helt underbart…sol, sol och mera sol!!! Så är vi lediga i hela 10 dagar! Happy!

Nu är det simning och tennis!

Lördagskramar!

/E


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *