Familjeliv

Hemma

Hej!

Vi har haft 5 underbara dagar i Tylösand med barnen och verkligen bara njutit och tagit det lugnt. Eller lugnt och lugnt, badat massor, promenerat på stranden, lekt, ätit och druckit gott och bara myst tillsammans. Sportlovsveckan var på Tylösand för barnfamiljer, massor av roliga aktiviteter.

Har ni aldrig varit på Tylösand hotell så rekommenderar jag det varmt. Hotellet är super fräscht och fint, sängarna är från carpe diem och man sover nästan som en kung och prinsessa. SPA-avdelningen är helt underbar!

Bloggar mer sen, jag ska ta tag i tvätten och sedan ska vi iväg på mello med familjen som är på arenan i Malmö ikväll 🙂

 

Hörs senare!/E

2 kommentarer

  • BrortillT

    Låter verkligen som om ni har haft det jättetrevligt! Bassängen påminner
    lite om fiskodling…men självklart var ni inte där för att fiska, eller? =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *