Familjeliv

10 år….

God kväll i stugorna!

Jag har precis landat i soffan och är helt slut i bollen! Varit och handlat det sista innan vi reser imorgon, tvättat massor…. tvättmaskinen har gått varm hela dagen, packat kläder och packat paket till vår stora skatt som fyller 10 år i morgon 🙂 Det blir sång, presenter, tårta och frukost på sängen tidigt på morgonen. Jag kan inte förstå att vår prinsessa fyller 10 år, det känns som det var igår när jag låg i värkar fram till 3 på natten innan hon föddes. Det är så stort att jag får tårar i ögonen, den lyckan glömmer jag aldrig!

 Jag kommer ihåg när de la dig på mitt bröst…världens finaste skatt! Jag var världens lyckligaste och är så tacksam och lycklig varje dag att just du finaste Maja kom till oss för 10 år sedan. Vi älskar dig så oändligt mycket, och du och din lillasyster är det finaste vi har. Man får liksom hålla i sig med allt man har för att inte ramla baklänges av all den kärlek man känner. ❤

I ditt hjärta bor jag. I mitt hjärta bor du.

I evigheten.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *