Familjeliv

Lördag

Hej lördag!

Idag är det simning med lilla skatten som står på schemat och sedan blir det nog mys till mello ikväll. Vi skulle träffas hos Cissi och Micke idag men Cissi fick plötsligt feber och mår inte så bra. Många som är förkylda och har feber nu, hoppas att vi slipper bli sjuka innan vi reser.

Nu till något helt annat. Vi har blivit helt frälsta på sushimi den sista tiden då jag försöker undvika kolhydrater. Sushimi är alltså nästan som sushi fast utan ris, de är rullade i rispapper med gurka, lax, avokado, sallad och cream cheeze och kaviar. Man kan också välja med crabba, tonfisk, kräfta eller räka. Super gott och väldigt mättande. Har ni inte testat så tycker jag att ni ska göra det. Vi beställer våra sushimi på mushi sushi som ligger vi Caroli.

 

 

Hörs förhoppningsvis senare!

Lördag kramar!/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *