Familjeliv,  Hälsa och träning

Träning

Men vilket drag det var på spinningklassen ikväll. Helt otroligt! Alla var taggade passet igenom, de pressade sig till max. De stönades, SVETTADES och stånkades. Så underbar känsla, att jag inte kan beskriva den. Jag hade betydligt mer ork än förra veckan i alla fall. Wiii!

Hehe jag känner mig i alla fall super motiverad och nu ska det bli ändring på både kost och träning.
Älskar att sätta mig i bilen, dra på super hög volym och veta att jag faktiskt har orkat släpat mig ut från hemmet för ett träningpass. 🙂

 

 

Nu har jag landat i soffan och börjar känna att träningsvärken efter spinpasset sakta men säkert börjar smyga sig på. Om jag tjatar kanske min make kan massera mina ben en stund innan jag stänger min 2 blå 😉

God natt i stugorna!/E

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *