Familjeliv,  Resor

Spa med älsklingen…

Hej 1 februari!

Ni som följer mig på instagram har haft full koll på vad vi har gjort under dagarna. Jag och T var i Falkenberg på spa strandbaden. Vi har haft det så romantiskt och mysigt tillsammans. 🙂 Badat, fått behandlingar, ätit gott och framför allt njutit av varandra. 🙂 Falkenberg strandbad och Ystadsaltsjöbad spa ägs av samma ägare. Vi tyckte att det var super mysigt i Falkenberg men måste erkänna att Ystad är snäpet bättre, dock var personalen på Falkenberg spa mycket duktigare än i Ystad och framför allt  mer professionella på behandlingar tyckte vi. Jag hade lite ont i huvudet när vi kom dit men efter spa massage var huvudvärken helt borta!

Vi har saknat skatterna massor, men de har haft det superbra som alltid när vi är iväg, med mormor och morfar. Vi kom hem till 2 glada tjejer!  🙂 Min mamma hade städat och bäddat nytt så jag slapp tänka på det i helgen 🙂 Tack snälla! ❤

T körde precis Maja på pyamaskalas till en kompis och Julia sitter och myser till någon bra film. Jag sitter i soffan med Wilma och väntar på T som skulle hämta hem sushi på vägen hem! Här kommer i allafall lite bilder från våra 2 härliga dagar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi ser fram emot resan med skatterna till Tylösand SNART 🙂

 Nu kom T 🙂 Vi hörs imorgon!

Kram/E

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *