Familjeliv

Onsdag Kväll

Hej!

Slänger in ett sent inlägg och sedan ett avkopplande varmt bad innan sängen väntar! Idag är jag extra trött, kört fram och tillbaka, från och till jobbet, ett sent möte och en massa nya idéer 🙂 Det är mycket pusslande med hundvakt och ibland känner jag att vi har tagit på oss ett alldeles för stort ansvar. Vi har tur att min mamma eller pappa vill ställa upp och passa Wilma när vi är iväg, annars skulle vi aldrig kunna ha en hund. Vi visste nog inte riktigt att en hund kräver så mycket tid och ansvar. Vi är en familj som tycker om att jobba, resa, gå ut för att äta då och har en massa fritidsaktiviteter. Men nu måste vi ha en hundvakt för lilla minsta grej vi vill göra, gå ut på restaurang hela familjen tillsammans eller bara för att resa bort någon helg. Vi kämpar vidare, att sälja valpen känns inte som ett alternativ just nu…

 

 

Brist på bilder, slänger jag en dagens istället. Kofta Custommade, linne Hunky Dory, jeans Levis.

Nu bad!

Natta Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *