Familjeliv

Duktig Sessa!

Har ni haft en mysig helg?

Här har den gått alldeles för fort, men det väl så nu när man har så lite tid tillsammans. Men det gör inget , nästa vecka är det knökfull med en massa härligheter. Vi har denna helg mest bara varit hemma( med undantag fritidsaktiviteter med skatterna), mys har varvats med bus, och ett litet besök på middag idag.

Det var egentligen inte alls det jag skulle blogga om. Jag skulle ju blogga om vår lilla Sessa som började i en ny grupp på simningen idag. Hon var så duktig och vi är så stolta över henne! Simläraren kom över till mig efter lektionen och sa att Julia är för bra för att vara kvar i denna här gruppen och att hon tyckte att det skulle vara bättre om hon byte till en mer avancerad grupp, ett steg upp eller två steg upp t.o.m. om jag ville. Jag frågade skatten och vi bestämde att hon skulle börja med att gå upp ett steg i början 🙂

 

Duktig Sessa som fixar allt galant 🙂
Nu kallar sängen, och i morgon är det Måndag igen….
Kram/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *