Familjeliv

Kärleken

 

Julia myser med Wilma. Nu har vi fått mer rutiner med Wilma och känner att det är lättre för varje dag, hon är så go och barnen är så förälskade i henne 🙂 Hon har blivit nästan helt rumsren och hon förstår att det är inte ok att kissa hemma.

Jag och T ska ut och dejta ikväll, äta något gott och bara mysa. Ibland är det så mycket med både jobb och alla aktiviteter att man knappt hinner umgås med varandra på vardagarna. Jag tycker ändå att vi är duktiga på att vårda kärleken och att ta sig tid för att bara vara man och fru.  Det är det som är nyckeln till ett lyckligt liv och ett kärleksfullt äktenskap. Vi dejtar mycket och framför allt tar ledigt då och då för att resa bort och spendera tid med varandra 🙂  Jag älskar att vara mamma och familjelivet, det är det bästa som finns, men man behöver också tid på tu man hand för att hålla igång relationen…;)

Kram fina!/E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *