Familjeliv

Bloggen och instagram….

Det har varit lite mindre inlägg här på bloggen de sista dagarna just för att det varit mycket omkring mig men också  för att jag känt att jag behövt en paus från bloggen för att reflektera lite över den och mig själv.
Jag älskar att fota och fixa med bloggen , att skapa och vara kreativ och ägna mig åt det jag gillar. Det är en skön avkoppling och en trevlig stund och att dessutom få dela det mer er som är intresserade av att kika in här, gör det extra kul! Jag ville gärna stanna här på allt för föräldrar men känner att hur jag än vrider och vänder så måste jag nog tyvärr ändå flytta min blogg till en annan domän…Det är inte det att jag inte trivs här, men jag känner att jag vill ha något som enbart är mitt och att jag då kan ha mer kontroll över min blogg. SÅ mina vänner om någon vecka flyttar jag och då hoppas jag såklart att ni läsare följer med 🙂

 

Dessa fina tulpaner fick jag av T idag! 🙂

 

Pssst! Ni vet att ni kan hitta mig på instagram om ni tycker att det är lite tyst här på bloggen 😉 Bilder tagna i stunden, när jag inte hinner göra ett blogginlägg men ändå vill dokumentera min vardag. Följ mig vettja! Ni hittar mig på ewasverklighet! Nu ett varmt bad och sedan sängen…i morgon ringer klockan väldigt tidigt!

Puss o kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *